2020. október 7. Elkészült a Zalaegerszeg bevezető

Gyorsan és biztonságosan kapcsolódik majd Zalaegerszeg az M76 autóúthoz a Zalaegerszeg bevezető új 2X2 sávos szakaszának köszönhetően. A beruházás befejezéséről Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestere, Vigh László, a térség országgyűlési képviselője és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója tartott sajtótájékoztatót.

Teljes cikk: nif.hu

2020. október 7. A csapadék által elmosott hegyi utat saját forrásból tették rendbe Zalaújlakon

A dél-zalai kistelepülésen az elmúlt időszakban pályázati és önerős forrásból is különféle fejlesztéseket hajtottak végre. Megújult az egyik utca burkolata, valamint térfigyelő kamerarendszer állt működésbe.

Teljes cikk: zaol.hu

2020. október 7. Megújul a forráshoz vezető nagybakónaki Arany utca

A Kőszikla-szurdokhoz vezető Arany utca a Magyar Falu Program jóvoltából új aszfaltréteget kap. Az előző testület által elnyert 10,6 millió forintból 340 méteren erősítik meg az úttestet. Kovács Tamás polgármester elmondta: az utca burkolata elöregedett, töredezetté, kátyússá vált.

Teljes cikk: zaol.hu

2020. október 7. Összefogásból újult meg az utca Nemespátrón

A Magyar Falu Program keretében nyert pályázatnak és a közösségi összefogásnak köszönhetően közel 18 millió forintból teljes szélességben megújult Nemespátró Dózsa utcája.

A fejlesztésről a település polgármestere, Győrfy Balázs elmondta: az államtól érkezett 16 millió forintot az önkormányzat saját erővel egészítette ki. Ezenkívül néhány helyi magánszemély jóvoltából további anyagi forrás érkezett a megvalósításhoz, így az eredetileg tervezett 140 méter helyett közel 200 méteren valósulhatott meg a beruházás.

Teljes cikk: zaol.hu

2020. október 7. Hivatalosan is átadták a felújított patakmedret Nagyradán

70 millió forintos projektből oldották meg a Radai-patak vízelvezetési problémáját.

A sikeres pályázat öt éve indult. A korábbi években egy-egy nagyobb esőzés alkalmával a Radai-patak annyira feltöltődött, hogy elöntéssel fenyegette a falu egy részét. A mostani beruházás során azonban teljesen megújult a vízelvezető rendszer. A teljes hossza 3400 méter, amiből körülbelül 3000 köbméter iszapot emeltek ki. A teljes hosszban voltak felújítások. Ahol köves, ott a követ javították ki, illetve ahol nincs kikövezve, ott pedig az iszapot emelték ki belőle – mondta el Tulok Ferenc, Nagyrada polgármestere.

Teljes cikk: kanizsaujsag.hu

2020. április 3. Életünk nagy projektje

A nagykanizsai Bauterc-Prizma Mélyépítő Műszaki Kereskedelmi Kft. jelentős erőkkel működik közre az M76-os főútvonal – okosút – fejlesztésében.

Teljes cikk: Zala megyei TOP100 – 2019

2020. április 3. A felelőséggel végzett munka új megrendelőket hoz

Az ügyvezetővel, Horváth Lászlóval kezdtük el a beszélgetést kint az út mellett – pontosabban a szőlőhegy „kapujában” -, majd később megérkezett Kreiner László főépítésvezető is.

Teljes cikk: Nyugati Tükör – 2013. augusztus

2020. április 3. Pontosság, jó minőségű munka

Obornakon régi ismerősökre leltünk, a BAUTERC-PRIZMA Kft. emberei dolgoznak itt. Az ügyvezetővel, Horváth Lászlóval is kezet foghattunk, s előkerült a diktafon is. Társaságunkban köszönthettük Kreiner László főépítésvezetőt is. Ő is zalai szakember, nagyrécsei.

Teljes cikk: Nyugati Tükör – 2012. november

2020. április 3. Öt éve a mélyépítésben: Bauterc-Prizma Kft.

Belvíz-elvezető rendszer Liszón, záportározó Eszteregnyén, csapadékvíz-elvezetés Petriventén, útépítés és tér-rekonstrukció Surdon… Sorolhatnánk azokat a közbeszerzési pályázaton elnyert munkákat, melyek az utóbbi időkben a Bauter-Prizma Kft. nevéhez fűződnek. A Bauterc-Prizma Kft. ügyvezetőjével, Horváth László úrral beszélgetünk.

Teljes cikk: Nyugati Tükör – 2011 szeptember

2020. április 3. Csaknem 20 éve az építőiparban

A PRIZMA Mélyépítő Gmk-t 1989. novemberében Abért László, Gábor Mihály és horváth László alapította. A cég 10 éves sikeres működést követően, a törvényi előírásokat betartva Mélyépítő Műszaki és Kereskedelmi Kft-vé alakult át.

Teljes cikk: Nagykanizsai Maraton – 2008.04.17

2020. április 3. Lakossági igények

Nagykanizsa – A meglévő parkolók mellé további 15 darab beállót alakítottak ki nemrég a Platán soron. Az önkormányzat egyéb felújításokat is finanszíroz, Palinban például a templom és az iskola közti járdszakaszt újították fel.

Teljes cikk: Zalai Hírlap – 2007.10.17

2020. április 3. Versenyben a Prizma 1999. Kft.

Nagykanizsa és térségének egyik meghatározó építési vállalkozása a Prizma 1999. Mélyépítő Műszaki és Kereskedelmi Kft. A 38 főt foglalkoztató cég tevékenységeinek profiljai közül, a mélyépítés, az útépítés és a gépi földmunka a meghatározó. A cég ügyvezetője Horváth László, aki a tavalyi év eredményeiről és az idei tervekről adott tájékoztatást.

Teljes cikk: Nagylanizsai Maraton – 2007.05.10

2020. április 3. Gyerekmedencét avattak

Gyermekmedencét adtak át a városi uszoda és strandfürdőben. Először Litter Nándor polgármester mondott beszédet, majd Stróber Gábor önkormányzati képviselő és Göndör István országgyűlési képviselő is elmondta, mekkora öröm, ha a gyermekekért tehetünk valamit. Horváth László, a kivetelező cég ügyvezető igazgatója beszéde után átvágták a szalagot, majd a sok fürdőruhás apróság birtokba vette az új gyermekmedencét.

Forrás: Kanizsa Újság – 2005.06.30