A BAUTERC-PRIZMA Mélyépítő Műszaki és Kereskedelmi Kft. 2008. szeptember 10-én alakult a Prizma 1999 Kft. mellett, mely már 1989 óta működik. A cég családi vállalkozásként üzemel, tulajdonosai Horváth László és Horváth Lászlóné.

Tevékenységi körünk az építőipar, ezen belül is a különböző közlekedésépítési, mélyépítési, közműépítési feladatok elvégzése és mérnöki létesítmények kivitelezése. Cégünket folyamatosan fejlesztjük, melynek érdekében az eredmény nagy részét vállalkozásunkba visszaforgatjuk.

Társaságunk 2010. márciusától folyamatos ellenőrzés mellett megfelel az EN ISO 9001, EN ISO 14001 minőségirányítási és környezetirányítási ellenőrző rendszer, illetőleg 2013. márciusától az OHSAS 18001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendszer előírásainak az Építőipari Generál-kivitelezési Út, közmű és mélyépítés területén.

Az általunk vállalt tevékenységhez szükséges eszközökkel rendelkezünk, természetesen gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük.

Nagyságrendünknél fogva az építőipari kivitelezői piac egy kis szeletét kívánjuk elfoglalni ill. megtartani, nevezetesen nagyobb élő munka igényű, illetve speciális szaktudást igénylő munkákat végzünk. Ezen a területen fővállalkozói ill. generálkivitelezői feladatokat vállalunk, de rendszeresen vagyunk nagy magyar, vagy multinacionális cégek alvállalkozói, beszállítói.